Sabeu quina és la manera correcta de cuinar la mitjana de vaca vella?

Al Colmado Giner som especialistes en carnisseria de qualitat, i un dels productes estrella que podeu trobar a la nostra botiga és el txuletón, la mitjana i el filet de carn de vaca vella, una carn espectacular, sense excés de greix i la infiltració adequada.

Però per tal que aquesta carn presenti aquestes característiques un cop cuinada s’han de seguir unes senzilles instruccions que us deixem a continuació.

 

Com cuinar la mitjana de vaca vella?

  • Per cuinar la carn vermella, necessitem deixar la peça que hem de rostir fora de la nevera durant un mínim de dues hores per tal que el centre de la carn es trobi a una temperatura d’entre 15/20º C.
  • Col·loquem la peça d’uns 5 cms o d’uns tres dits sobre la planxa o graella a una temperatura aproximada de 200º C durant no gaire temps, si hem temperat la carn, durant 3 o 4 minuts per costat.
  • D’aquesta manera aconseguim torrar només uns mil·límetres de la part exterior i obtenir una carn totalment vermella a l’interior, amb una temperatura després de rostir d’uns 50º C.
  • Només farem servir sal gruixuda a la part que hàgim rostit primer.
  • Servirem aquesta peça trinxada sobre una font escalfada prèviament a 50º C. Els bascos comparteixen la mitjana posant-la al centre de la taula.

 

Si teniu qualsevol dubte, pregunteu als nostres experts. Us atendrem encantats!

No Comments

Post A Comment

CONTACTA’NS
close slider