Tornada a l’escola. Els entrepans en la dieta dels nostres fills i filles

Amb la tornada de vacances, els nostres fills i filles, comencen un nou curs escolar, i això vol dir que els pares i mares tornem a preparar els entrepans per esmorzar o per berenar.

Quan preparem l’entrepà, cal que els ingredients siguin de la millor qualitat possible. És preferible decantar-nos per embotits com el pernil dolç, pernil de gall d’indi o pernil salat. Aquests són els que menys greixos aporten, sobretot el gall d’indi. El pernil ibèric, tot i tenir més greix, conté greixos mono insaturats, que són més sans.

Els formatges, preferiblement els que no són curats, també són una opció a tenir en compte. N’hi ha de moltes varietats i enforteixen els ossos per l’alt contingut en calci que porten.

Las autoritats sanitàries recomanen consumir embotit una o dues vegades per setmana i és preferible escollir els que siguin més magres i amb menys sodi.

Per tant, consumint aquestes quantitats i seguint una dieta equilibrada acompanyada de la pràctica d’exercici físic, menjar embotit no suposa cap risc per la salut.

No Comments

Post A Comment

CONTACTA’NS
close slider